Scaun Orbai Barcani Casa cu Brâu 3*

Casa cu Brâu 3*

Scaun Orbai Barcani Barcani 67, Jud. Covasna

Acel loc pe care oamenii îl caută pentru LINIȘTE & RELAXARE. Aproape de Întorsura Buzăului și de Brașov, departe de marile orașe agitate, în comuna Barcani, județul Covasna.

O pensiune generoasă, situată la poalele dealurilor bărcănene. Are un living imens, cu o bucătărie utilată cu toate cele necesare și mașină de spălat vase. Livingul are zonă de servit masă și zonă de relaxare. La etaj există două camere duble cu pat matrimonial și alte trei camere cu pat matrimonial și canapea, toate cu un design minimalist. Tot aici sunt și două băi cu cabine de duș, utilate cu cele necesare, după standarde moderne.
În fața casei găsești o parcare generoasă în care încap zece mașini. În spatele casei se întinde o curte imensă, în care o să descoperi o grămadă de minunății:

Terasă mare cu mese și canapele pentru odihnă
Grătar cu lemne
WIFI gratis
Saună pentru relaxare
Ciubăr pentru destindere
Alte căsuțe de locuit

Curentul electric este produs de panourile noastre solare. Avem stație de încărcare pentru mașina electrică. Reciclăm plastic, iar fracția alimentară umedă, adică mâncarea ce ne rămâne o pregătim pentru animale. Casa cu Brâu e Eco friendly.

Noi închiriem Casa cu Brâu pentru minim două nopți. Cabana a fost concepută pentru grupuri și familii, așadar, o închiriem pe toată în același timp!

Îți mulțumim și te așteptăm!

Case de închiriat, Vile
Contact:
0769 420 125
contact@casacubrau.ro
casacubrau.ro/ro/home
facebook.com/CasaCuBrau