Scaun Sepsi Sfântu Gheorghe Expoziția Cinegetică

Expoziția Cinegetică

Scaun Sepsi Sfântu Gheorghe Str. Gróf Mikó Imre, nr. 11, Sfântu Gheorghe, jud. Covasna

Asociația VADON (”Sălbăticie”) a luat ființă în toamna anului 2012 cu scopul de a concepe și implementa proiecte bazate pe valori naturale.

Județul Covasna și Ținutul Secuiesc sunt extrem de bogate în valori naturale, iar folosirea inteligentă a acestora poate contribui semnificativ la popularizarea și dezvoltarea economică a regiunii.

Aerul curat, apa cristalină, pădurile bogate, animalele sălbatice, miile de izvoare de apă minerală, cerul înstelat, pajiștile înflorite, ospitalitatea secuilor, atmosfera caldă din casele de aici, cultura multiseculară - toate sunt valori întâlnite din în ce mai rar și pe care merită să construim viitorul.

Președintele asociației este Magyarósi Imola-Piroska, iar directorul executiv este Demeter János. Colegii: Bajkó László, Biró Rózsa, Csibi-Duka István, Dobricza Gyöngyvér-Imola, Farkas Ottó, Ferencz Boglárka, Keresztély Kamilla, Kiss Ernő-Kund, Nagy Eszter, Nagy Zsolt, Török Enikő-Mária, și Vitályos Péter.

Misiunea noastră este să vă ajutăm să cunoașteți mai bine această regiune bogată în valori istorice, culturale și naturale - Ținutul Secuiesc.

Sperăm că vom reuși să vă atragem și pe Dumneavoastră în ”sălbăticia” Ținutului Secuiesc!

Muzee, expoziții
Contact:
vadon.ro
+40 0720 000 707
vadon@vadon.ro