Scaun Orbai Covasna Kovásznai Sípálya

Kovásznai Sípálya

Scaun Orbai Covasna Strada II Rákoczi Ferenc, Covasna, Jud. CovasnaCunoscut de asemenea ca orașul cu o mie de izvoare de ape minerale, Covasna oferă și în sezonul hibernal posibilități de petrecere a timpului liber și de deconectare. Vă puteți reîncărca bateriile în mod activ pe patinoarul și pe pârtiile de schi, în timp ce vă bucurați de frumusețile iernii. L-am întrebat pe Róbert Károly Jeszenovics, viceprimarul orașului, despre posibilitățile de practicare a sporturilor de iarnă în oraș.

În această perioadă, ce fel de activități sportive sau de deconectare puteți să recomandați turiștilor care ajung în Covasna?

La Covasna, în această perioadă a anului principalele activități sportive pe care le pot recomanda sunt schiatul, patinajul și sania. Pentru schi, doritorii, pot folosi pârtia Lőrincz Zsigmond. În partea de jos a pârtiei am amenajat un patinoar iar în apropierea pârtiei turiștii se pot da și cu sania.

Ce informații puteți oferii despre pârtia de schi?

Pârtia are două părți, există o secțiune scurtă, de 400 de metri pentru începători și una lungă, cu o lungime de 1000 de metri pentru avansați.

Ce fel de evenimente, legate de sporturile de iarnă, planificați să organizați?

În fiecare an organizăm competiția de schi Lőrincz Zsigmond. Anul trecut am organizat Festivalul de gheață și ne propunem să facem la fel și anul acesta, dacă condițiile meteorologice vor fi favorabile.

Călărie, sanie, schi
Contact:
0267 340 001