Scaun Sepsi Bicfalău Pensiunea Mokus

Pensiunea Mokus

Scaun Sepsi Bicfalău Tópataka 106., Bicfalău, Jud. Covasna

Vine la noi ca oaspete și pleacă ca prieten!

Mókus Panzió este situat în județul Covasna, la 14 km de Sepsiszentgyörgy, într-o „piscină mică asemănătoare golfului”, închisă, în jumătatea superioară a municipiului Bikfalva, într-un mediu forestier.

Pensiunea este inconjurata de munti, paduri si poieni. De la Stone Point, la un sfert de oră distanță (942 m), panorama este uluitoare. În fața noastră se află bazinele magnifice ale lui Barcaság și Háromszék, precum și munții Csukás, Búcsecs, Nagykőhavas, creștinii creștini, Fogaras, Baróti și Bodok din lanțurile muntoase Carpați.

Mediul liniștit, aerul curat, bogat în ozon, precum și integrarea profesională a pensiunii și a centrului sportiv în farmecul naturii, este un loc minunat pentru cei care fug de zgomotul orașelor și de aglomerația hotelurilor de lux, căutându-și relaxarea și energia în natură.

Pensiunea Mókus poate găzdui 40 de persoane (poate fi extinsă cu un pat suplimentar dacă este necesar):

1 camera single
4 camere duble
3 camere triple
5 camere cvadruple
1 apartament

Camerele noastre sunt spațioase și confortabile, cu vederi uimitoare la piscina Triangle și la împrejurimile munților-păduri. Mobilierul pensiunii este din scânduri de pin, iar fiecare cameră are baie privată. Pentru oaspeții noștri există un living spațios, sufragerie, bucătărie utilată, terasă spațioasă și centru de sport (teren de sport multifuncțional, fitness, sală de ping-pong și biliard, saună, jacuzzi).

Pensiuni
Bedrooms: 14 Mobilat
Contact:
+40 745 599 474 | +40 367 802 292
mokuspanzio@yahoo.com
mokuspanzio.ro/web