Scaun Kezdi Băile Balvanyos Ture pe biciclete electrice Bikkla

Ture pe biciclete electrice Bikkla

Scaun Kezdi Băile Balvanyos DN 11C, Km. 23, Baile Balvanyos, Jud. Covasna

Cel mai fain centru de închirieri de biciclete electrice. Sau cel mai fain mod de a petrece timpul liber. Sau modul în care poți să ai parte de o aventură de neuitat. Cert este că e cel mai rapid și ușor mod de a explora zona Băile Balvanyos și Lacul Sfânta Ana. Cu ajutorul bicicletelor electrice de închiriat poți să descoperi și să vezi mai mult într-un timp mai scurt.

Poți să închiriezi biciclete pentru ture cuprinse între 40 de minute și de două ore. Mountain bike-urile electrice te ajută să te bucuri de aer liber, mișcare și de peisajul ce poate oferi zona Băile Balvanyos și Lacul Sfânta Ana fără să te obosești prea tare.

Adevărul este că suntem oameni pentru care e important ca tu să ai parte de aventură, distracție puțină adrenalină totul într-un mod sigur și plăcut.

Aventura te înveselește! - este credo-ul nostru. Pentru asta am creat cele mai tari biciclete electrice, am marcat și digitalizat trasee. Am standardizat, multiplicat și în continuu multiplicăm centrele de închirieri. Ca tu să te poți înveseli oriunde cu o aventură BIKKLA.

Tururi cu bicicleta Alte servicii
Contact:
Balvanyos Resort,
vizavi de restaurantul GastroLab Restaurant&Terrace;
+40 721 295 585
balvanyos@bikkla.ro