Scaun Orbai Zăbala Zabola Estate - Castelul Mikes

Zabola Estate - Castelul Mikes

Scaun Orbai Zăbala 527190 Zabala, Jud CovasnaSituată într-o zonă pitorească din Zăbala, la 6 km de Covasna, Zabola Estate - Transylvania este o pensiune găzduită de un domeniu privat de 500 de hectare, care include o păşune şi o pădure. Proprietatea cuprinde 2 lacuri, 4 iazuri de pescuit, facilităţi de drumeţii şi călărie, precum şi o saună.

Camerele amenajate individual au baie privată şi vedere la grădină. La un cost suplimentar se poate oferi un pătuţ de copii dotat cu lenjerie de pat.

Proprietatea este deţinută de o familie transilvăneană nobilă şi include un castel care datează din secolul al XVI-lea şi 4 clădiri anexe. În toate zonele proprietăţii se oferă WiFi gratuit. Oaspeții au la dispoziție 7 zone de luat masa, dintre care 3 în interior, 2 pe terase și 2 în aer liber. Sala de mese şi lounge-ul sunt amenajate în vechile grajduri, situate la 250 de metri de clădirea principală, pe cealaltă parte a lacului. Alte facilități de la Zabola Estate - Transylvania includ o grădină cu un loc de joacă pentru copii.

În plus, există un restaurant a la carte. Micul dejun poate fi servit la pat, la un cost suplimentar. De asemenea, oaspeţii se pot bucura de mâncăruri şi băuturi în cameră, în pavilionul sezonier din pădure sau în parcul privat.

Personalul poate organiza diverse activităţi, printre care observare de urşi, plimbări cu trăsura trasă de cai şi drumeţii prin sălbăticia naturii. În plus, se oferă parcare privată gratuită. Zabola Estate - Transylvania este la 1 oră de mers cu maşina de lacul Sfânta Ana, singurul lac vulcanic din România.

Călătorii de afaceri apreciază în mod deosebit această locaţie. I-au dat scorul 9,4 pentru un sejur în interes de serviciu.

Vorbim limba dumneavoastră!

Hoteluri
Contact:
+40 735 231 432 (EN, RO, HU)
Zsuzsa DIMA

reservations@zabola.com

www.zabola.com